Våra samarbetspartner

Läs och Res är en av våra första samarbetspartner. De har funnits i 33 år och reser enligt normen ekoturism det vill säga genom att använda sig av lokala reseledare, tolkar och transporter kommer så mycket som möjligt  människorna på resmålet till godo .

Du reser enkelt i en liten grupp och betraktas som gäst dit du kommer. Resorna är flexibla och aktiviteter erbjuds varje dag. Du kan boka själv ditt flyg eller låta oss hjälpa till med råd och tips.

Upptäck världen genom medvetet resande , det ger perspektiv på vårt eget samhälle och det liv vi lever .

Allt du behöver veta för att ordna en resa till Madagaskar

 

Vår andra samarbetspartner är Just Africa i Stockholm. Butiken öppnade 2001 och den har blivit en riktig mötesplats för alla som är intresserade av afrikansk kultur, musik, konst och även mode.

Just Africa är en av de få affärer i Sverige som erbjuder produkter från Madagaskar. Lotta och Lotta är alltid öppna för att ordna större eller mindre arrangemang som har en anknytning till Afrika.

Så  här lyder Just Africas presentation:

Med fötterna i Väst- och Östafrika och en kärlek till den afrikanska kontinenten driver vi butiken och konstgalleriet Just Africa. Vi vill sprida den samtida designen och hantverket till en bred publik i Sverige[…]

Just Africa vill vara en levande butik och vi arrangerar ofta temakvällar och evenemang kring utställningar och nyinkomna varor. För Dig som inte bor i Stockholm eller tycker att det är mer bekvämt att handla på nätet, finns vår webbshop […]

Här ska Du alltid känna dig välkommen, se något nytt och hitta det Du behöver till Dig själv eller som present.

Just Africa

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.