Kilema spelade på Just Africa i Stockholm

Kilema spelade på Just Africa i Stockholm

För några veckor sedan annonserade vi att Kilema skulle komma till Stockholm och det gjorde han och hans bror.

Berättelse om den sportiga tuppen – Suzanna Petersson Kero

Den första kvällen spelade han och hans bror på Konstnärshem. Det blev en stor succé och senare kommer ni att se några inslag från filmen som vi spelade in. Den andra dagen spelade de i Bagarmossen under Afrikadagen. Vi fick veta att även deras uppträdande varit mycket uppskattat.

Deras sista dag avslutade  de sin maratonhelg med tre konserter på samma dag. Först två föreställningar på Franska skolan, och den allra sista på Just Africa butiken till bokreleasen av “Berättelsen om den sportiga tuppen” av Suzanna Petersson Kero.

Det är alltid en stor glädje att få lyssna på Kilema och hans bror Nesta. De är inte bara begåvade artister. De är också begåvade berättare och ger allt de har. Dessutom är de otroligt varma, charmiga och roliga och lyckas att få publiken att sjunga med på madagaskiska, fast ingen kan språket. Musik är universell säger han. Man behöver inte förstå texten. Det är bara att hänga med och klappa händerna.

Här får ni se några bilder på evenemanget. En recension om boken kommer att publiceras senare.

 

Just Africa Butik

 

Kilema och Nesta som spelar kabosy, kalebassy och klaviatur

 

Kilema spelar kabosy

 

Glada åhörare

 

Nesta och Kilema sjunger

 

Finale