Mad Zebu enkelt och gott!

Mitt i den lilla staden Belo sur Tsiribihina finns en underbar restaurang vid namn Mad Zebu. Ni ska inte lita på namnet, utan njuta av den utsökta maten. Menyn är sofistikerad och enkel samtidigt. Allting är närproducerat och tillagat med ”fransk touche” i och med att kocken Onja Randriamananja utbildat sig i Frankrike.Det är ett härligt ställe och servicen är underbar med  mycket vänlig personal. Det var den bästa matupplevelsen av hela min vistelse på Madagaskar.

Och grädden på moset, när jag skulle betala notan fick jag rabatt, därför att jag var en Facebookvän !

 

Här nedan berättar en annan besökare:

Gatan, stämningen, som om vi vore mitt i en madagaskisk westernfilm,…en restaurang, ganska anspråkslös,…men menyn…menyn är inget att skämmas för ….sman blir glad bara av att läsa menyn

Sedan får man smaka på maten….utsökt ! Och det blir samma känsla under hela måltiden.

Om ni missar Mad Zebu så går ni miste om något av det bästa på Madagaskar…

Sylvain från Grenoble, Frankrike, 25 okt 2011

                                                                                                                                                                     Två vilsna Svenskar mitt på Madagaskar!

 

Kolla här: matrecensioner